25 april 2016
18:30

Vansbro AIK U

Referat: Nyhammars IF - Vansbro AIK U

På en kylslagen Plantvall tog NIF U emot VAIK U i sista trängingsmatchen inför seriestarten en 2:a maj mot Smedjebacken borta. NIF U vann på ett övertygande sätt med 4-1 efter 0-0 i halvtid. Det var en kall kväll men stundtals så värmde spelet i alla fall. I en jämn första halvlek där i ett ungt NIF började ta över mer och mer mot slutet på halvleken genom ett bra försvarsspel och även fler och fler bra anfallskombinationer men man gick till halvtidsvila med 0-0. I den andra så fortsatte NIF på den inslagna vägen och sedan Joakim Engström efter ett mönsteranfall gjorde 1-0 så var det inget snack om saken vem som skulle vinna även om VAIK stack upp i en kontring och lyckades kvittera. Efter det så gjorde Oliver återigen ett snyggt mål som sedan späddes på av Jonathan Thoren och Robin Borg på till slutresultatet 4-1.
Alla gör en bra insats ingen nämn och ingen glömd. Vi ser nu fram emot SFK U på måndag.